Waar plaats ik de HandyGrip?
Het mooie van de HandyGrip is dat je hem kan plaatsen waar je maar wilt. Je bepaalt met je vingers de meest comfortabele positie.

Hoe breng ik de HandyGrip aan?
Voor de HandyGrip heb je een vrije ruimte nodig van 65 mm bij 22 mm, voor de HandyGripXL 110 mm bij 30 mm. Zorg er voor dat de HandyGrip en je mobiel of tablet op kamertemperatuur zijn. Maak de plek waar je de Grip wilt plaatsen schoon, vetvrij. Trek het beschermlaagje van de dubbelzijdige tape eraf en druk de HandyGrip gedurende 30 seconden op zijn plek. Wacht daarna enkele minuten om de hechting verder tot stand te laten komen.

Werkt de HandyGrip op elke mobiel?
De HandyGrip werkt op alle mobieltjes, tablets, hardcase en TPU hoesjes. Heeft je mobiel een gorilla glas achterkant dan zal je eerst een doorzichtig hoesje moeten plaatsen invm niet hechten op het glas.  Het gebruik van de HandyGrip is op eigen risico, zie onze Algemeen Voorwaarden.

Kan ik de HandyGrip verwijderen?
Met een dun, bot voorwerp, bijvoorbeeld een oud bankpasje kan je de HandyGrip vanuit de hoekjes losmaken.  Maak aan twee kanten de hoeken los en werk naar het midden.  Bedenk wel dat de dubbelzijdige tape van de hoogste kwaliteit is dus wees voorzichtig.

Wat is de levertijd ?
Wij versturen je HandyGrip op werkdagen binnen 24 uur. Levering is afhankelijk van je woonplaats / land.

Wat doen jullie met mijn persoonlijke gegevens?
We gebruiken die om de order te verwerken en op te sturen. Verder niets.Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies